Kontorlokaler i Odense – den rette beliggenhed for din virksomhed?

Står du for at skulle vælge de kontorlokaler, som skal udgøre rammen om din selvstændige virksomhed de næste mange år? Så bør du først og fremmest kigge på beliggenheden. 

Det er selvfølgelig klart, at lokalernes indretning og disposition spiller en stor rolle for deres egnethed. Men mindst lige så vigtigt er det, at de har en central placering i forhold til eksempelvis de logistiske og infrastrukturelle muligheder.

Mange virksomhedsejere og forretningsdrivende vælger at kigge efter erhvervslejemål i København. Den danske hovedstad er populær i kraft af sin størrelse og så selvfølgelig muligheden for at kunne smykke sig med en af de mest prominente adresser i Danmark. 

Dette har medført, at efterspørgslen på erhvervslokaler i den danske hovedstad er enorm, og det kan derfor godt være vanskeligt at finde de helt rigtige lokaler i København og nærmeste omegn. Og derudover bør lejere af eksempelvis kontorlokaler belave sig på en væsentligt højere kvadratmeterpris, når de vælger at placere deres virksomhed i den centrale del af Danmarks hovedstad.

  1. Find billige kontorlejemål i Odense – en central placering midt i Danmark

Hvis du gerne vil barbere en stor del af huslejen, kan du overveje at rykke vestpå, nærmere betegnet til Fyn – øen mellem Sjælland og Jylland. 

Her finder du Odense, som er Danmarks tredjestørste by. Det tager kun godt en times tid at komme fra Odense til København med lyntog eller via den fynske motorvej, der benytter Storebæltsbroen som forbindelse mellem Fyn og Sjælland. Og fra Odense har du samtidig hurtig adgang til Jylland samt resten af Europa via Syd- og Sønderjylland.

  1. Placer din virksomhed centralt i Odense C

Odense kan byde på en smuk og idyllisk bymidte, hvor du kan mærke historiens vingesus i de brolagte gader flankeret af bindingsværkshuse som skaber en hyggelig atmosfære. 

Såvel i kvarteret omkring Thomas B. Thriges Gade som på havnefronten finder du spændende områder med øget erhvervsfokus. Og uanset om du er på jagt efter et domicil eller en kontorplads i et af de mange kontorhoteller i Odense, vil du med sikkerhed kunne finde lokaler der matcher dine præferencer og dit budget inden for bykernen.

  1. Lej centralt beliggende kontorlokaler i Odense

Hvis du gerne vil lidt uden for centrum, kan du med fordel tjekke kvarteret Odense SØ. Her vil du stadig have adgang til byens favorable infrastruktur – og så er priserne på kontorlejemål i Odense SØ noget lavere end hvad du kan finde i bymidten.
Når du leder efter kontorlokaler i Odense SØ, vil du kunne vælge og vrage blandt et stort og varieret udvalg af spændende erhvervslejemål. Du kan selv bestemme om du ønsker at leje en kontorsuite bestående af selvstændige kontorer, som du selv står for, eller om du vel leje dig ind i et kontorfællesskab. Der er fordele ved begge modeller, afhængig af typen af virksomhed – men du vil med sikkerhed kunne finde hvad du søger i Odense C, SØ, SV, N, NV eller M.

Kategori: All

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen