Guide: Fordelene ved et virtuelt kontor

I dag findes der mange forskellige former for kontorer for virksomheder. Dette kan gøre det svært for erhvervsdrivende at vælge det helt rette kontor – for hvad passer bedst til den enkelte virksomhed? Har du overvejet at få et virtuelt kontor til firmaet, er der mange fordele forbundet med en sådan løsning. De præcise fordele kan du læse mere om her på siden. 

Få fingrene i en attraktiv firmaadresse

Det kan være dyrt at få en flot adresse til virksomheden, hvis der er tale om køb eller leje af kontorlokaler. Men vælger virksomheden at få et virtuelt kontor, kommer der automatisk en virtuel firmaadresse også. Dette er klart en fordel for enkeltmandsvirksomheder, der blot er beliggende i private boliger. Med en attraktiv virksomhedsadresse fremstår firmaet langt mere professionelt – både over for kunder og samarbejdspartnere. 

Få scannet, mailet og videresendt post 

Alt afhængigt af hvilken løsning du vælger at gøre brug af i forbindelse med virtuelle kontorer, vil du ligeledes få mulighed for at få scannet, mailet eller videresendt modtaget post på virksomhedsadressen. Her slipper du altså for at bruge tid på at afhente posten selv på den virtuelle firmaadresse, hvilket for mange er den smarteste løsning. Typisk koster sådanne løsninger dog lidt mere end blot leje af virtuelt kontor med selvafhentning af post.

Vælg løsning og pris efter virksomhedens behov

Et stort plus ved virtuelle firmaadresser er, at du som erhvervsdrivende selv kan vælge den løsning samt pris, som passer til virksomhedens behov. Som regel er det netop spørgsmålet om afhentning, scanning og videresending af post, der afgør prisen. Hvorvidt lejen betales månedsvist, kvartalsvist eller årligt afhænger af den enkelte udbyder – det samme gør sig gældende i forhold til opsigelse af aftalen. 

Leje af mødelokaler og fysiske kontorer

Hvis du ikke har behov for fysiske kontorlokaler og mødelokaler til brug hver eneste dag, men blot har brug for det fra tid til anden, gælder det om at finde et virtuelt kontor med mulighed for leje af netop kontorlokaler og mødelokaler. Dette findes der flere forskellige udbydere på markedet, som tilbyder, og her får du altså både en virtuel virksomhedsadresse og mulighed for leje af lokaler.

Kategori: All

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen